Snyggt och funktionellt för nyblivna mammor

Det är inte så konstigt att man som nybliven mamma, efter en lång och ibland även besvärlig graviditet, har ett stort sug efter att komma tillbaka till någon form av vardag.

En vardag där man återigen får en chans att börja klä sig i lite finare kläder och återigen känna sig som en helt vanlig människa, och inte bara mamma. Med detta menar vi inte på något vis att man inte vill, eller far illa av att vara mor, utan att det helt enkelt kan vara väldigt skönt att också få vara en individ med viss tid för sig själv och sina egna intressen.

Ingen i hela världen behöver övertyga oss här på sajten om att gravida kvinnor är vackra, hur de än väljer att klä sig och vara. Många kvinnor kan dock själv känna sig smått begränsade när det kommer till sina klädval under större delen av sin graviditet, vilket gör att många längtar efter att återigen få större valmöjligheter till sitt förfogande.

Det är helt enkelt inte konstigare än att man både vill kunna klä sig snyggt och komfortabelt, snarare än antingen det ena eller det andra. När graviditeten väl är avklarad så strävar många därför att relativt snabbt komma tillbaka till sin föregående form och vikt, och en del har till och med turen att vara där nästan omgående. Vad som dock brukar slå en i detta skede av livet är dock att ens gamla vanliga kläder kan vara smått odugliga när det kommer till att amma.

Många kvinnor har också en felaktig föreställning om att amningskläder skulle vara rent av fula, vilket verkligen inte stämmer! Idag finns nämligen ett fantastiskt fint utbud att tillgå, med amningskläder som man aldrig hade kunnat tänka sig var skapade just för detta ändamål. Som kvinna behöver du därför inte vänta ännu längre, tills dess att amningsperioden är över, för att återigen få känna dig på topp rent utseendemässigt och du behöver dessutom inte göra några avslag på komfort eller funktionalitet överhuvudtaget. Snacka om en win-win-situation!

About Author: Prof. Angel Trantow Sr.

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara