Trendigt för hela familjen

Vilken klädstil man har är mycket beroende på vilken personlighet man har – eller vilken personlighet ens föräldrar har. De små barnen har ju inte någon chans att påverka själv utan får finna sig i den utstyrsel som mamma och pappa bestämmer att de ska ha på sig.

Även om det finns likheter mellan tuffa kläder för de olika familjemedlemmarna så finns det också olikheter. Detta beroende på hur gammal man är och om det är kläder gällande en man eller en kvinna.

Barnen
På små barn, upp till 4-5år, räcker det med en cool t-shirt för att omgivningen ska tycka att barnet är tufft. Det är trycket på tröjan som förmedlar budskapet och mer än så krävs inte. Det kan lika gärna vara att barnet har på sig en cool skinnkeps eller en accessoar som förvandlar barnet från sött och gulligt till tufft och coolt.

Mamma och Pappa
Att som förälder klä sig tufft är en svår balansgång gentemot sina barn. Särskilt om barnen börjat komma upp i tonåren. De har hårda krav på sina föräldrar att inte sticka ut för mycket samtidigt som de vill att de ska vara klädda snyggt. Men att vara klädd tufft betyder inte att man måste köra all-in i rockabilly-stil. Det handlar bara om att välja plaggen med lite mer attityd och att sedan bära dem med lite mer attityd. Skinnjackan är det mest klassiska plagget.

Det finns nog inte något annat tufft plagg som bevisar vikten av att både välja mode som är snyggt och plagg man kan bära upp med samma stil. På en person kan en skinnjacka sitta som en påse och man ser ut som att man inte är modemetveten för fem öre. Detta medan det på en annan verkligen framhäver personligheten.

Att klä sig tufft handlar alltså om att hitta stilen och accessoarerna som lyfter fram den man är. Har du redan en tuff attityd – utnyttja detta genom att försärtka det i din klädstil. Har du inte den personligheten ska klädstilen lämnas omgående.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara