Underkläder med cool design

Underkläder var för länge sedan något man inte pratade om, de skulle varken synas eller diskuteras. Idag däremot är underkläder ett hett ämne, det är idag lika viktigt att välja modemedvetna underkläder på samma sätt som det är viktigt med de övriga kläderna man har på sig.

Som ungdom, eller tonåring kan det vara svårt att veta vilka underkläder man ska ha. Ska bh:n vara utan bygel eller med bygel, vadderad eller tunn? Att välja bh och hitta rätt modell som passar ens kropp är inte det lättaste. Bh:ns funktion är att stödja, lyfta och forma bysten, att den sedan gärna får vara snygg, trendig och cool är bara ett plus. För att hitta rätt bh är det bäst att besöka en butik som specialiserat sig på underkläder och få hjälp med vilken storlek man ska ha. Det finns två storlekar på bh:n, vidden runt bröstkorgen och storlek på själva kupan. Det gäller att båda dessa mått stämmer överens med storleken för att bh:n ska vara skön att bära och sitta bra hela dagen.

När du vet vilken storlek du behöver är det sedan lätt att välja kring det utbud som finns idag. Det sortiment som finns i butikerna, särskilt om du bor på en mindre ort kan ibland vara lite tråkigt och basic. Däremot finns det idag många bra sidor online som säljer riktigt snygga underkläder. Vi vill tipsa om en sida vi gillar, Majsans, som har underkläder i cool design och trendigt utförande. Här kan du som tonåring, eller ung vuxen, hitta riktigt snygga underkläder som passar din övriga outfit och stil. Det som är bra är att bh:arna också finns i många olika storlekar så det passar alla former.

På Majsans hittar du också ett stort utbud av korsetter vilket varit väldigt inne det senaste året. Det är verkligen snyggt med en avvikande midjekorsett ovanpå en snygg t-T-shirt, till ett par slitna jeans. En favorit för i höst är deras midjekorsett Anjana Rosa, en riktigt snygg rosa korsett som formar kroppen på ett snyggt sätt och sticker ut lite med sin järva färg.

About Author: Peter Karlsson

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara