Årets accessoar

Nya iPhone 6 har blivit en mycket populär modell. Den trendiga accessoaren är dessutom betydligt större än sina föregångare i iPhone-familjen samtidigt som den även är betydligt tunnare, mer strömsnål och ännu mer kraftfull. Den släta ytan av metall möter sömlöst Retina HD-skärmen. Här möter mjukvara och hårdvara varandra i en ny generation av iPhone. Med den här nya slimmade profilen får du en helt ny och bättre upplevelse.

IPhone 6 erbjuder många nya, avancerade tjänster, skriver Apple om sin nya älskling. Med iPhone 6 nya snabbare uppkoppling kan du få hela världen inom räckhåll på bara några sekunder. Dessutom har du möjlighet att låsa upp telefonen med hjälp av ditt fingeravtryck. Det är den nya Touch ID tekniken som gör detta möjligt. Fingeravtrycket kan du även använda när du handlar på iBooks, iTunes och App store.

Ta snygga outfit-bilder

Allt fler knäpper bilder med iPhone och troligtvis beror det på att iSight-kameran är så otroligt enkel att använda. Dessutom kan du med den utvecklade videoinspelningsfunktionen spela in filmer som aldrig förr. En av de nya funktionerna innebär att du bland annat kan spela in slowmotionvideos och sedan spela upp resultatet på den stora Retina HD-skärmen.

Till iPhone 6 kan du naturligtvis köpa en massa snygga tillbehör till din favoritaccessoar. För den hälsomedvetna finns även produkter som till exempel pulsband, aktivitetsarmband, sportlurar och blodtrycksmätare.

För dig som vill vara uppdaterad inom de senaste trenderna är en iPhone 6 den allra bästa accessoaren just nu och för en lång tid framöver.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara