Snygga accessoarer inför våren

Nu när vintern snart är över och våren är här kanske det börjar bli dags att förnya garderoben med lite nya plagg. Även om man införskaffar lite nya plagg så är ju ingen outfit komplett utan några snygga accessoarer. Här kommer därför några tips på accessoarer som kan vara värda att skaffa sig inför våren.

Solglasögon

Ett par solglasögon är näst intill ett måste att ha i vår. Förutom att de skyddar mot solen så är det också ganska snyggt med ett solglasögon på huvudet. Hur de ser ut är i år av sekundär betydelse då lite av varje funkar både vad gäller färg och form.

Smycken

När man snackar accessoarer är smycken av alla dess slag, så som armband, halsband och ringar med mera, en självklarhet. Just nu ska smycken helst vara i metallic och verkligen skina och blänka.

Övriga accessoarer

Vad gäller andra accessoarer så är ju som bekant en väska alltid bra att ha och gärna en som går att använda till det mesta. En annan accessoar, som också kan vara värd att satsa på är ett bälte runt midjan, som gärna också får vara ganska brett.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara