Sälj ditt guld

Klockor, armband, halsband, ringar – alla har vi säkert en liten hög liggande hemma i byrålådan. Att få guldsmycken i arv eller gåva kan vara jättekul.

Mycket arvegods har ett sentimentalt värde även om du inte själv använder det. Men sedan finns det smycken som varken är din stil eller som du har någon speciell anknytning till och som bara blir liggande år efter år. Då kan det vara en bra idé att sälja guldet istället.

Enkelt och smidigt

Det finns många företag som vill köpa guld och som gör det enkelt för dig att sälja. De flesta skickar efter begäran hem en påse som du lägger ditt guld i och skickar tillbaka. Sedan får du betalt per gram och karat och får pengarna insatta på ditt bankkonto – superenkelt, med andra ord!

Tajming är viktigt

Priset på guld sjunker och stiger hela tiden, precis som aktier gör. Därför är det bra om du inte har för bråttom utan håller koll en tid på hur marknaden ser ut och vad guldpriset ligger på. På samma sätt kan guld vara en bra investering. Säljer du när det ligger högt kan du göra en bra vinst!

About Author: Angela Stockiddo

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara