Matcha din outfit med smycken för det lilla extra

Att använda smycken kan lyfta, förändra och skapa en outfit beroende på vad du väljer för smycke. Oavsett om det gäller vardagsutstyrseln eller en outfit för en tillställning så är smycken något som skapar det lilla extra och som kan få din klädsel att bli något speciellt. Men det är inte alltid lätt att hitta rätt smycken.

Till festen så vill du antagligen att det ska glittra och gnistra lite. Det viktiga är att tänka på om du bär mönstrat eller om det är enfärgat. Enfärgat tål att smycket är lite större och syns lite mer medan om det är mycket mönster så kan det lätt uppfattas som lite kaka på kaka. För att i lugn och ro hitta det du vill ha så kolla smycken online för att se vad som kan passa din outfit

Att hitta de smycken som passar perfekt med din outfit kan vara en utmaning, men det viktigaste är att man matchar smyckena så att de lyfter din outfit. Du kanske inte vill ha ett väldigt stort halsband om du klär dig minimalistiskt, eller att använda sig av större örhängen vid en sportigare outfit. Mörka färger passar bättre med silversmycken.

Det bästa knepet är att följa trender och mode i media, både i magasin och på nätet för att sedan kombinera de mest populära stilarna och skapa egna alternativ som fungerar bäst för dig själv. Men följ inte modet slaviskt utan känn efter. Smycken som inte passar din person kommer inte att kännas bra i sista änden. Är du en klassisk typ så kanske ett bohemiskt stort halsband är helt fel och får dig bara att känna dit utklädd istället för uppklädd.

Olika tidningar ger stylingstips och de kan vara väl värda att kolla där du garanterat kan hitta den stil du föredrar och få lite tips och råd.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara