Hip Hop Mode

Modet för Hip Hop kom från ungdomskulturen i New York och Los Angeles, modet som består i allt för stora kläder och kan ibland anses vara väldigt provocerande. Som med allt annat inom modet så har även Hip Hop modet utvecklats genom åren och i dag så är den ett populärt mode och inte bara för den svarta ungdomen i New Yourk och Los Angeles, alla Hip Hop:are oavsett ursprung har det.

Hip Hop kulturen kom fram i USA i mitten på 70-talet, idag är Hip Hop en musikstil som är lika accepterad som vilken som helst. Dessa fyra, 2pac, Dr. Dre, Eminem och Notarious B.I.G har alla gjort inverkan på många av dagens artister in denna musikkultur. Det finns fyra element inom hip hop, Rapping och Dj’s tillsammans med breakdans och graffiti så blir HipHopen komplett.

Hiphopen popularitet tog verkligen fart i mitten på 80-talet. 1985 släpptes ett album som fick hiphopen att förändras, det var Run DMC med Jam Master Jay som fick hiphpoen att verka som den förändrats både konstnärligt och även kommersiellt.

About Author: Peter Karlsson

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara