Höstmodet 2014

Nu när hösten efter en lång sommar till slut bitit sig fast på allvar är det såklart hög tid att se över garderoben och införskaffa lite nya kläder för att se till så att man är rätt klädd för hösten.

Här följer en liten guide till höstmodet 2014. Tipsen är hämtade från härifrån.

I höst handlar mycket om att blanda olika stilar, i alla fall om man ser till vad modehusen har att erbjuda. Den rockiga stilen står sida vid sida med jetset och glamour. Retro, skinnkläder och mönster som gärna får vara både randiga och surrealistiska är helt rätt för den som vill vara rätt i höst. Annat som också fungerar bra är stora kappor, inte alltför yviga kostymer samt plagg som är grovt stickat. Som nämnts tidigare fortsätter den rockiga stilen att vara populär på alla håll och kanter.

Vad gäller färger i höst är det färgglatt som gäller och även vitt, något som brukar vara ovanligt den här tiden på året. För den som gillar att klä sig lager på lager är detta helt rätt melodi i höst och gärna då fullt ut. En annan trend som är på väg tillbaka både vad gäller herrar och damer är V-ringat. När det kommer till specifika plagg så fungerar förra årets ”it”-mössa, den så kallade beanien i stickad ull, utmärkt även i år.

Ett bra tips om man är ute efter snygga kläder för hösten är att handla på nätet, där utbudet ofta är mycket större än i fysiska butiker. Framför allt hittar man många fler olika varumärken på nätet än i vanliga butiker. Dessutom finns också chansen att hitta nya favoritmärken som man kanske inte tidigare kände till.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara