Ta hand om hela garderoben

Det är inte bara kläderna som behöver skötas om och rengöras, lagas och tvättas. Det gäller att ta hand om hela garderoben. Allt från accessoarer, skor och annat som skapar en outfit. Någon gång per år så skulle det passa sig att ta ur allt ur garderoben, dammsuga och torka av hyllor och annat.

Lika väl som att man har rutiner i annat så gäller det att se över sina rutiner då det kommer till skorna. Se till att regelbundet putsa upp och hålla dina skor fräscha inför varje gång de ska användas. Det kanske finns skor som man inte använder så ofta och då kan skoblock vara bra att lägga i dessa skor. Det är viktigt att man håller efter sina skor då håller de längre och är klara att använda utan att behöva fram med sitt skovårdspaket.

När man storstädar sin garderob så får man bra koll på saker som kanske inte används allt för ofta. Det kan vara vissa plagg, skor eller accessoarer som man har kvar av nostalgiska skäl. Om man inte använder detta så kan man likaväl lägga undan det i en malpåse och stoppa på vinden. Det behöver inta ta upp plats i din garderob. Se till att göra dig av med kläder eller skor som aldrig används.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara