Dina bästa accessoarer

Att välja ut, köpa och använda rätt accessoarer är en konst. Det vanliga är att antingen köpa en fast uppsättning som du använder till allt, eller att ha flera olika saker som passar till olika outfits, eller en kombination. Det som räknas till accessoarer är det som inte är renodlade klädesplagg utan har en mer dekorativ funktion. I denna text fokuserar vi på smycken och hur du väljer dem.

Smycken för män

Det finns idag ett stort utbud av smycken för både dam och herr. Kvinnor har alltid haft mycket att välja mellan medan män traditionellt haft två saker: klocka och vigselring. Idag är det dock fullt ut comme il faut att som man använda ringar, halsband och armband. Den senaste herrtrenden är vapenringar, eller signetringar som de också kallas. En sådan tar mer plats på handen och får gärna vara graverad.

Välj rätt smycken

När du köper smycken så handlar det om budget, om material och om smyckestyp. Budgeten är givetvis styrande för hur mycket och för hur fina saker du kan köpa. Ett generellt råd är att investera i minst ett dyrare smycke som du sedan kan accentuera med billigare. Undvik smycken av nickel då de kan utlösa allergier utan fokusera på smycken i guld, silver eller nickelfria legeringar.

About Author: Angela Stockiddo

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara