Att välja rätt kläder för festen

Fester är alltid ett utmärkt tillfälle att klä upp sig det där lilla extra. Men det finns ju också många olika sorters fester, och många olika sorters outfits du kan använda. Här delar vi med oss av några tips på hur du kan tänka nästa gång du ska välja ut en snygg festoutfit.

Följ alltid klädkoden

Om din festinbjudan kommer med en klädkod bör det ju vara självklart att du också ska följa den. Om du inte riktigt har koll på vad exakt en viss klädkod betyder för dig, kan du snabbt kolla upp detta och göra ett mer informerat val efteråt. Självklart kommer inte alla fester med klädkod och då får du ju helt enkelt förlita dig på annan information för att hitta rätt.

Skor och strumpor

Val av skor och strumpor är alltid en viktig sådan och du bör absolut se till att du matchar dessa bra till outfiten. Många skulle nog säga att strumpbyxor ofta är det bästa valet, men tänk på att du kan få dem i andra längder än standardvarianterna. Men om du planerar att ha skor med öppen tå bör du i regel välja bort strumporna helt och hållet.

Våga välja bort klänning och kjol

Klänning eller kjol är vad många kvinnor automatiskt vänder sig till när det är dags för fest. Men vi skulle vilja uppmuntra dig att bryta detta mönster emellanåt och istället plocka upp något som ett par dressade byxor kombinerat med en snygg blus eller liknande.

About Author: Angela Stockiddo

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara