Accessoarerna till kostymen

Att använda rätt accessoarer till kostymen är hur du skapar en helhet som är mer än summan av de individuella delarna. Och medan det aldrig bara finns ett rätt val, kan det vara bra att veta lite mer om hur accessoarerna påverkar din look.

Skorna

Skorna är ett av de allra viktigaste accessoarerna och det är viktigt att du har ett par som passar ihop med kostymens färg och stil. Skorna kan användas antingen för klä upp eller klä ned kostymen och det är därför en kritiskt val för din look

Klockan

Klockan är inte en nödvändig detalj som skorna, men den kan verkligen sätta pricken över i:et när du hittar en riktigt snygg en. Att välja en som matchar skorna är alltid extra snygg. Men titta gärna även på metallen och se om du inte kan matcha den med andra detaljer.

Bältet

Ett snyggt bälte är inte heller det ett måste. Ett bar skräddarsydda byxor kan trots allt hållas på plats utan några hjälpmedel. Här är det dock mer eller mindre ett måste att matcha bältet med skorna. Du behöver inte få den exakta tonen rätt, men brunt bälte till bruna skor och svart bälte till svarta skor är alltid att föredra.

Manschettknappar

Ett par manschettknappar är ett snabbt och enkelt sätt att höja upp silnivån något. Och medan du kan hitta mängder av olika lekfulla designer är det många stilexperter som rekommenderar att hålla dem stilrena och enkla. Du kan gärna matcha dem med metallen i både bältet och klockan om du vill skapa en diskret röd tråd genom hela outfiten.

 

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara