Rockigt mode för barn

Kan man klä på sin barn med vilket mode som helst, ja kanske inte vad som helst men inom rimliga gränser. Vill man att sitt barn ska se ut som en liten rocker, så varför inte.

För föräldrar som lyssnar på rock och själva använder sig av mode med rock kläder kan med fördel klä sina barn i liknande klädsel. Kanske inte de allra tuffaste men det finns ju kläder med rock tema som passar små barn också.

Vad man bör tänka på när man köper coola babykläder är att det är bättre att köpa lite för stora storlekar än att köpa små, de växer ju snabbt de små liven och det gäller att kunna använda det man köper så länge som möjligt. Bodys är ju det som är bäst för bebisen, lätta att byta blöja utan att bodyn måste av, så tipset är att köpa många bodys med knäppning i grenen. Framförallt så ska barnet känna sig bekväm i sina kläder, sedan att för speciella tillfällen ha något coolt och annorlunda är skoj.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara