Schysst present

Födelsedagar kommer ju med jämna mellanrum och för det lite äldre ungdomarna kan det vara svårt att hitta någon bra present till. Pengar brukar fungera för det mesta men samtidigt så vill man ju kunna ge ett paket med något som dom verkligen har användning för och att dom blir glada när dom får.

Mobiltelefon

Det vi tipsar om tror vi är det bästa en ungdom kan få på sin födelsedag. En mobiltelefon av senaste snitt. Det finns modeller för alla sortens livsstilar. Det finn dem med större display om den kommer att användas mycket till spel, surf och att streama videos. På andra sidan myntet finns det telefoner som är stöttålig och vattentäta för friluftsmänniskor som fortfarande vill ha funktionerna som en smartphone erbjuder. Samsung eller iPhone kanske inte spelar någon roll, funktionerna är ju desamma på båda märken.

Mobilskal

Här finns det också val som kan spegla personligheten. Hårdare och tuffare skal för dem med yrken som kräver detta eller ett mer designat skal för dem som vill ha så pass personliga telefoner som möjligt.

Klocka

En ny snygg klocka kan ju vara en schysst present till någon av dina ungdomar, kolla upp vad som är trendigt just nu och vilka typer av klockor som är inne. Du kan även gå in i butiken och bara spana runt. Du kan köpa en utefter personens favoritfärg eller om födelsedagsbarnet gillar extrafunktioner som timers och datum.

Spel

Är de intresserade av spel så finns det massor av häftiga nya spel som du kan köpa som present till ditt barn. Brädspel gör att hela familjen kan vara med och delta, även de äldre som kanske inte är så teknikintresserade. Annars så är spelkonsoler idag så packade med teknik och användarvänlighet! Nuförtiden kan du till och med styra olika spel med din egen kropp.

Presentkort

Skulle du inte välja något av de ovanstående så fungerar ju ett presentkort på kläder eller teknikprylar beroende på vad ungdomen är intresserad av. Ja, visst det kan kännas mossigt men har man ingen fantasi så är presentkortet lösning på det problemet. Sedan finns det presentkort på aktiviteter och då blir det genast en mer attraktiv present. Köp ett presentkort på takvandring i Stockholm eller att få åka en riktig superbil i Malmö. Här har du ännu en chans att visa hur väl du känner födelsedagsbarnet och att köpa den bästa presenten!

 

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara