Ungdomsmode våren 2014

Barn och ungdomar är verkligen medvetna om kläder och accessoarer. Det är inte alla som har det intresset förstås, men det är inte lätt att undgå saker och ting genom exempelvis media.

Vi fullkomligt matas med mode, trender och ideal – på gott och ont. Det finns dock de barn och ungdomar som väljer och håller fast vid sin egen stil. Den som exempelvis är punkare kanske inte följer modetrenderna i allt för stor utsträckning.

Varje år är hur som helst nya trender aktuella, och givetvis finns det inga undantag för 2014. Det svänger fort i modevärlden och knappt vet man ens vad som var aktuellt 2013. Har man tur kommer vissa modetrender tillbaka och man är återigen trendig. Ibland sker det med endast korta perioders mellanrum.

Vad gäller kläder 2014 så är det mycket färger som är inne. Gärna starka och utmärkande färger. Sidenmaterial kommer vi få erfarenheter av mycket under året. Tanken är att sidenplaggen ska komma att användas av både tjejer och killar. Också för dessa plagg är det mycket färger som gäller. I övrigt kan klänningarna vara utmärkande på två distinkta sätt under 2014. En helt å hållet guldfärgad klänning är helt rätt. Antingen sparsmakad med detaljer eller fint utskurna mönster. En annan variant är den så kallade flickiga klänningen. Det är en mer klassisk klänning i vitt med tjusiga detaljer i exempelvis spets.

En populär accessoar är så klart handväskan. De flesta tjejer vill sällan vara utan den, och det är viktigt att den är praktisk och rymmer mycket saker. Om man ska försöka ge sig på att urskilja någon som helst trend för den här typen av accessoarer så kan påtalas att det är relativt skarpa former som gäller. Det är snarare formen som ska vara märkbar med handväskan än färgen. I övrigt är det mockamaterial och andra naturtrogna material som gäller.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara