Snygga plagg till stranden

På sommaren spenderar många av oss mycket tid på stranden. Därför är strandplaggen ofta en dominerande kategori i många kvinnors garderob.

Till strandplagg hör inte bara bikiniks och baddräkter, utan även saronger, tunikor, shorts, toppar och mycket mer. Nedan kan du läsa om några av de mest populäraste plaggen på stranden och för dig som är sugen på en ny bikini.

Bandeau-bikinin

Bandeau-bikinin har blivit riktigt populär under de senaste åren och idag finns ett flertal olika varianter av den. En del har band som går över axlarna medan andra har band som man knyter bakom nacken. Men vanligtvis har bandeau-bikinis inga band alls. Detta är något som många kvinnor tycker om eftersom man inte får några vita linjer efter banden när man solar i bikinin. Istället får man en perfekt bränna för kunna bära en snygg axellös klänning till festen.

Den vita tunikan

Den vita tunikan är en storfavorit på stranden. Den är inte bara oerhört bekväm utan även väldigt snygg till din bränna. Tunikan är perfekt när du ska gå iväg och köpa en drink, när du spelar volleyboll eller bara känner att du vill skydda axlarna från solen en stund. Gillar du inte att klä dig i vitt kan du självklart byta ut den vita tunikan mot en trendig tunika i annan färg. Turkos, orange och rosa är tre andra populära färger när det kommer till strandplagg. Även mönstrade tunikor är riktigt inne just nu.

Stråhatten

Stråhatten är den perfekta strandaccessoaren. Den är riktigt snygg samtidigt som den skyddar dig från solens heta strålar. Det är viktigt att skydda både hår och ansikte från solen då dessa ofta är de delar av kroppen som blir mest utsatta för sol under sommaren. Utan något på huvudet kan du dessutom drabbas av huvudvärk och yrsel. Det finns många olika varianter av stråhattar, vilket gör att alla kan hitta en modell som de passar i. Om du vill vara extra snygg kan du satsa på en hatt med ett band i ett snyggt leopardmönster.

De mjuka shortsen

Att vara på stranden handlar ju om mer än att bara skaffa sig en solbränna och leka i vattnet. Tänker man spendera hela dagen där kommer man att gå omkring och umgås. Man kanske spelar lite strandlekar och vandrar på klippor. Då kan det vara skönt att dra på sig ett par shorts. Shortsen skyddar lite mot vind och alltför stark sol. En längre shortsmodell kan vara bra att ha med om man ska stanna till kvällen då vinden blir lite kyligare.

 

About Author: Peter Karlsson

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara