Värmande i vinter

Nu när vintern närmar sig med stormsteg är det viktigt att man klär sig rätt för att inte frysa i skolan. Som ungdom ligger oftast fokus mer på mode och att plaggen ska vara snygga, men det är faktiskt också väldigt viktigt att tänka på klädernas syfte.

Att man har varma ytterkläder under vintern är för de allra flesta en självklarhet. En varm och bekväm vinterjacka samt termobyxor när man leker och sportar i snön är något som vi alla är måna om att ha. Men det som många glömmer bort eller inte ens vet om är att man även kan klä sig varmt under. Det finns massor av praktiska plagg som du kan använda under kalla vinterdagar för att inte bli kall av stilla sittandet i klassrummet. Långkalsonger eller underställ är perfekt för den frusna tonåringen.

Det gäller att veta hur man klär sig rätt under vintern för att inte frysa. Det många glömmer bort är fötterna, det är viktigt att hålla fötterna varma. Skulle fötterna bli blöta och frusna på vägen till skolan är det svårt att få upp kroppstemperaturen väl inne i klassrummet oavsett om du har ett värmande underställ på dig. Frusna tår är nog bland det eländigaste som finns på vintern så se till att investera i några riktigt bra och varma sockor för de kyliga vintermånaderna. Idag finns det faktiskt både snygga och värmande modeller av ullsockor som både värmer och håller dina fötter torra. Man behöver alltså inte knöla med tjocka raggsockor längre utan ullsockarna finns i tunna bekväma modeller som man enkelt kan använda i de vanliga vinterskorna. Självklart kan man ha ett par tjockare raggsockor med sig ifall ullsockarna inte värmer tillräckligt. Att ha med sig extra kläder kan faktiskt vara väldigt smart annars också. Risken finns alltid att strumpor och underställ blir blöta under ett snöbollskrig eller andra lekar ute i snön och då kan det vara skönt att ha ett torrt ombyte med sig i väskan.

About Author: Peter Karlsson

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara