Årets herrmode

Det är inte bara modet för kvinnor som sneglar allt mer åt det bohemiska och avslappnade 70-talet i år – även herrmodet lutar åt samma håll efter att tidigare ha förespråkat mer väldresserade utstyrslar. Sommaren 2015 blir en av de mest avslappnade och nerdressade modesäsongerna på ett bra tag.

Gant & Massimo Dutti

Gant och Massimo Dutti är två av de klädkedjor som erbjuder välskräddade och avslappnade plagg du behöver i sommar. Tidlösa chinos ackompanjerat med en personlig blazer, eller kanske en blommig t-shirt tillsammans med ett par shorts för dagarna som bjuder på medelhavsklimat? Oavsett vilken stil eller utstyrsel du vill köra på hittar du garanterat något som passar hos Massimo Dutti, som alltid ligger snäppet före många andra när det kommer till att anamma trender genom tidlösa plagg.

Gant tonar ned sin karaktäristiska, amerikanska preppystil något för att ge utrymme åt en mer casual ton i sin sommargarderob. Genomgående bland sommarens trender och klädskaparnas kollektioner är det marinblåa och avslappnade, arm i arm med sjuttiotalets dekadenta mönster.

Västen är tillbaka

Den korta kostymen, alltså shorts tillsammans med kavaj och skjorta, är sommarens kännetecken. En bortglömd pärla har också smugit sig fram bland de blommiga skjortorna och marinblåa sommarblazers: västen. Para ihop en klassisk väst med sommarens sköna, luftiga skjortor och blazers för att uppnå årets trendiga klassiker utan större ansträngning.

Shoppa enkelt

Du kan enkelt klicka hem dina nya sommarhjältar via respektive klädmärkes webbshop, eller göra det ännu enklare genom att välja och vraka på t.ex. outletsverige.se som har samlat på sig en klassisk, trendig garderob där du kan hitta guldkorn från både Gant och Massimo Dutti.

Årets herrmode är inte endast trendigt och i linje med modemagasinen, utan har alla kvalitéer för att kunna hängas in i den klassiska och tidlösa garderoben. Marinblåa blazers, tunna skjortor och nerdressade chinos har varit ett säkert kort sedan 1920-talet. Med den lätta touchen från 2015 kombineras tidlöshet med trendighet på ett sätt som kan få plaggen att vara uti hundrade år!

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara