Shoppa till resan

En höst- eller vinterresa är den perfekta flykten från den sjunkande temperaturen och det kommande mörkret. Och innan man åker iväg, behöver man göra lite rolig shopping!

Skaffa badkläder redan i Sverige. är du ute nu hinner du få saker till bra pris eftersom det är lågsäsong på snygga strandplagg. På semesterorten är risken stor att priserna chockhöjs för turisterna. Ifall vädret inte är så varmt som du tror, kan du också ta med dig några strandplagg. Köp med en tunnare tunika och ett par mjuka shorts så kan du vandra omkring på stränderna hela dagarna utan att frysa eller känna dig blottad.

Se också till att införskaffa bra och stark solskyddskräm innan du åker. I länder som Asien kan det finnas blekningsmedel i krämerna eftersom deras trend är att få vit hud istället för solbrun. Det är också mer kontroller över kemikalierna i svenska produkter än många utländska.

Kolla om du behöver uppdatera ditt pass. Numera håller de bara i fem år. Var ute i tid med att boka nytt passfoto hos polisen, det kan ta upp till fjorton dagar innan passet är klart. Är det i sista sekunden kan man alltid köpa provisoriska pass på flygplatsen, men dessa är onödigt dyra.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara