Underklädestrender idag

Trender kommer och går inom alla branscher. Modebranschen har nog de mest ”hypade” trenderna som de lyfter fram mest i media. Och modetrender finns inom alla delar av marknaden, från rätt jacka till rätt underkläder. Därför tänkte vi tipsa om de senaste underklädestrenderna just nu.

Body

Bodys har funnits länge på marknaden men har fått ett uppsving de senaste åren. En body håller allting på plats, ge skönt stöd åt bysten och är i mjukt material. En del bodys består av tajtare material som kramar om kroppen och ger en mer slimmad kontur under kläderna. Smarta bodys har knäppning eller hyskor i grenen så du inte behöver klä av dig naken för att besöka toaletten. Bodys passar utmärkt under tajta plagg och för dig som vill hålla in en liten plutmage eller lyfta rumpan.

Bygellösa behåar

Vi försöker inte trycka in kroppen i mindre kläder längre, kvinnor har vänt sig mot alltmer bekvämt mode och en del av det syns i våra underklädesval. De väljer gärna bygellösa behåar idag och i så mjuka material som möjligt. Utan bygel får bysten mer träning eftersom musklerna måste kämpa emot gravitationen istället för att förlita sig på en bygel. När du slipper bygeln behöver du inte bekymra dig om en bygel som nöter genom tyget och trycker mot huden.

Höga trosor

I jakten på de bekvämaste alternativen har de lite högre trosorna blivit populärare. En trosa med hög midja sitter skönt, hasar inte ned mot höfterna och beroende på modell kan den hjälpa till att lyfta rumpan och hålla in magen. Trosorna ska också ha mjukt material mot huden, spetsen får i så fall ligga utanpå.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara