Snyggt under

Under 2012 och 2013 är det framförallt två modetrender som går att hitta på underkläder. De sexiga underkläderna har börjat säljas i mer vardagliga affärer samt att färger och mönster blir allt vanligare.

Heta underkläder

Att heta underkläder är på mode kunde man inte minst se när KappAhl körde igång sin reklamkampanj under hösten 2013. Enligt företagets designdirektör Carina Ladow handlar det framförallt om två orsaker. För det första har bokserien ”50 Shades of Grey” sålt mycket bra i bokhandlarna under året. En serie som inte minst blivit känd för de delar där huvudpersonernas sexiga underkläder beskrivs. Författarinnan till boken, E.L James, samarbetade med KappAhl inför denna reklamkampanj men böckerna har alltså inget med klädkedjan att göra.

Det andra som pekar på att svensken är redo för mer heta och coolt designade underkläder är de trender som finns i Europa. Där är det betydligt vanligare med butiker som är specialiserade på just underkläder med denna inriktning. En av världens största företag på området, Victoria Secret, har även börjat sälja till svenska kunder och då inte minst på flygplatser. Det har fått upp ögonen på många svenskar som tidigare inte tänkt tanken att köpa underkläder med den sexigare looken.

Mer färg och mönster

En annan trend är att framförallt underkläder för män får mer färger och mönster. De enfärgade basicplaggen finns kvar och säljs i flerpack för de som inte vill lägga mer pengar på kläderna än nödvändigt. Men att känna sig snygg är viktigt oavsett om många ser det eller inte. Utifrån det har både färgglada kalsonger och de med stora tryck på vuxit sig allt mer populära hos männen.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara