Vårsäkra din garderob

Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att se över din garderob. Som alltid finns det många nya trender att ta hänsyn till och det som var inne ifjol kan idag vara helt ute. Vi ska här gå igenom herrmodets måsten denna vår.

Sneakers

Denna skotyp är alltid ett säkert kort men här finns också något för alla. Låt dina sneakers påverkas av din personliga stil. Det viktigaste är såklart att du gillar de. Om du är lite villrådig vill vi tipsa om att köpa ett par vita då dessa passar till det mesta.

Jeans

Detta klassiska klädesplagg finns i otroligt många varianter. I vår vill vi dock tipsa om att gå tillbaka till de klassiska modellerna. Ett par enkla blåa jeans kan kombineras med egentligen allt. Både t-shirtar och skjortor och om du avslutar med tidigare nämna sneakers kommer din outfit vara fulländad.

Bomberjacka

För de lite kyligare vårkvällarna är bomberjackan en självklar del av din våroutfit. Även här finns det otaliga varianter som kan matchas mot din personliga stil. Det finns många snygga och spännande variationer på denna klassiska jacka. Var inte rädd för att prova någon lite ovanligare variant. Du kommer dels sticka ut och samtidigt vara snyggast på stan.

Till syvende och sist är det du som väljer. Vi hoppas att du vågar att ta ut svängarna i vår och låter din stil spegla din personlighet. Gemensamt för de plagg vi tipsat om är att de finns i otroligt många varianter. Så varför inte välja en modell som sticker ut lite extra?

 

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara